Onze partners

Wij werken intensief samen met andere specialisten en stellen hen dan ook met trots aan u voor:

Cees Franke, Hoorn, Nederland

Cees is onze vaste partner wanneer het gaat om het helder en aansprekend visualiseren van hydrologische kwesties. Met zijn achtergrond als grafisch vormgever, fotograaf en communicatie-adviseur is hij van onschatbare waarde bij al onze projecten die om communicatie met de buitenwereld vragen. De samenwerking heeft zelfs geleid tot het gezamelijk oprichten van een nieuwe B.V.: Watercommunicatie.

www.ceesfranke.com

Drs. Wybrand van Ellen, Aguaflow S.L., Albarracín, Spanje

Wybrand is senior adviseur grondwater. Na jaren voor WL | Delft Hydraulics te hebben gewerkt, verhuisde hij naar Spanje, waar hij zijn eigen adviesbureau startte. Wybrands specialisme ligt in het modelleren van geologisch complexe gebieden. Zo werkte hij bijvoorbeeld aan de treintunnel voor de nieuwe hogesnelheidslijn Madrid – Zaragoza – Barcelona, die recht onder de beroemde kathedraal Sagrada Familia van Gaudí doorloopt.

www.aguaflow.es

Ing. Roy Laseroms, LWRO, 's-Hertogenbosch, Nederland

Roy is een specialist op het gebied van natuurlijk beekherstel. Na jarenlange ervaring bij DLG en Grontmij te hebben opgedaan, ontwikkelde hij een heldere visie ontwikkeld over wat wel en wat niet werkt bij natuurlijk beekherstel. Roy's belangrijkste motto: herstel de natuurlijke processen, dan volgen de natuurwaarden vanzelf.

www.lwro.nl

Ir. Tessa Siderius, Siderius Advies, Delft, Nederland

Tessa is een uiterst bekwame ecohydroloog, die bovendien op haar best functioneert in een omgeving met veel verschillende actoren. Ze bouwt bruggen tussen verschillende partijen en is daardoor in staat resultaten neer te zetten die anders ondenkbaar waren geweest.

www.sideriusadvies.nl
try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-15884032-1"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}